tiistai 9. maaliskuuta 2010

Kalavoileipäkakku


Voileipäkakkuja on mukava tehdä. Olen vain harmissani siitä, että ne ovat melko kalliita. Kuvassa on kalavoileipäkakku. Tein kylmäsavustetusta lohesta ruusukkeita, leikkasin kirsikkatomaateista "kukkasia" ja keskellä kakkua on katkarapuja. Olen käyttänyt tähän kakkuun pitkiä, voileipäkakkuun tarkoitettuja leipiä. Olen käyttänyt sekä tummia että vaaleita leipiä. Tähän isoon kakkuun olen yhdistänyt kaksi kakkua, jolloin siitä tulee näyttävämpi.

Voileipäkakkuihin tarkoitettuja pitkiä vuokaleipiä saa kaupoista ja niitä voi tilata myös suoraan leipomoista. Välillä kaupat pakastavat vuokaleipiä ja niitä saa silloin erikseen kysymällä.
-Aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti