tiistai 2. maaliskuuta 2010

Europain - messut, Pariisi

Hain inspiraatiota leipomiseen Europain-messuilta Pariisista ja sieltä löytyikin aivan fantastista käsityötä. Ajattelin jakaa muutamia kuvia messuilta kanssanne.


Tämä on vihreä unelma on oikeanlainen paratiisikakku. Makuina toimivat meloni ja ananas. Limen vihreä kiille kakun päällä on ihanan raikas. Kelta-valkoiset koristeet kakun reunoilla ovat valkosuklaata. Keltaiset osiot ovat värjättyjä.
Hedelmillä saat kakusta varmasti näyttävän ja hienon näköisen.














Nämä ovat Petit Fourseja, eli pienoisleivoksia. Suloisia tosiaankin. Muista, että suklaakoristeilla saat leivoksiin ja kakkuihin korkeutta ja näkyvyyttä :) kannattaa kokeilla.










Etualalla oon Hyydykeleivoksia, jotka on kuorrutettu tummasuklaa-ganachella. Näissä leivoksissa on yhdistetty hyvin erilaisia pintoja (kiiltävä suklaapinta, rosoinen karamellisoitu mantelilastu alareunassa ja värikäs sokerikoriste leivoksen päällä). Keltaiset nauhat ovat siis sokeria jotka on vedetty spiraaliin muotoon. Näyttävää, eikö totta?






Tässä on puolipallon muotoinen caramellin makuinen hyydykekakku, joka on kuorrutettu ganachella, koristeena syötävää kultapaperia, sekä suklaaviuhka. Ja mikä kiilto!


~Säde~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti