2 vaaleaa vuokaleipäsiivua
Täyte 1:
300 g tuorejuustoa
200 g crème fraichea
150 g kylmäsavuhärkää
50 g maustekurkkua
persiljaa
suolaa
mustapippuria
--> sekoita täytteen aineet keskenään
Täyte 2:
majoneesia
aurinkokuivattua tomaattia
basilikaa
rucolaa
vesikrassia
suolaa
mustapippuria
--> sekoita täytteen aineet keskenään
Kuorrute:
250 g pehmeää voita
250 g sulatejuustoa
--> vaahdota
Koristeluun:
kylmäsavuhärkäsiivuja
kirsikkatomaatteja
kurkkua
rucolaa
oliiveja
aurinkokuivattua tomaattia
Kostuttamiseen hiilihappovettä
Kostuta ensin tumma leipäpohja ja levitä sen päälle puolet härkätäytteestä. Asettele täytteen päälle vaalea vuokaleipä ja kostuta. Levitä vaalean leivän päälle aurinkokuivattutomaattitäyte. Asettele tumma leipä täytteen päälle, kostuta ja levitä loput härkätäytteestä. Aseta vielä viimeinen vaalea leipä kakun päälle ja kostuta se. Kääri kakku kostutettuun leivinpaperiin ja anna maustua seuraavaan päivään.
Leikkaa kakusta reunat ja kuorruta sulatejuustovoikreemillä. Koristele kakku.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti