2 vaaleaa ja 2 tummaa vuokaleipäsiivua
Täyte 1
300 g tuorejuustoa
300 g creme fraichea
150 g kylmäsavupororouhetta
200 g kanttarelleja
timjamia
suolaa
mustapippuria
sitruunamehua
--> sekoita aineet keskenään
Täyte 2
majoneesia
1 punasipuli
ruohosipulia
hillosipulia
sitruunamehua
suolaa
mustapippuria
(kermaa)
-->Sekoita aineet keskenään
Kuorrutus
200 g koskenlaskijasuolatejuustoa
200 g voita
--> vatkaa vaahdoksi
Reunojen koristelut:
juustoraastetta
persiljaa
Koristeluun voi käyttää mm.
kylmäsavuporosiivuja
kanttarelleja
timjamia
kirsikkatomaatteja
retiisejä
Kostauta ensin tumma pohja soodavedellä ja täytä se porotäytteellä. Asettele päälle vaalea pohja ja kostuta myös se soodavedellä. Täytä vaalea pohja sipulitäytteellä. Asettele päälle tumma täyte ja täytä porotäytteellä. Asettele päälle vaalea pohja ja kostuta se. Anna kakun maustua seuraavaan päivään. Kuorruta ja koristele.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti