sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Porokakku

Kylmäsavuporokakku

2 vaaleaa ja 2 tummaa vuokaleipäsiivua

Täyte 1
300 g tuorejuustoa
300 g creme fraichea
150 g kylmäsavupororouhetta
200 g kanttarelleja
timjamia
suolaa
mustapippuria
sitruunamehua
--> sekoita aineet keskenään

Täyte 2
majoneesia
1 punasipuli
ruohosipulia
hillosipulia
sitruunamehua
suolaa
mustapippuria
(kermaa)
-->Sekoita aineet keskenään

Kuorrutus
200 g koskenlaskijasuolatejuustoa
200 g voita
--> vatkaa vaahdoksi

Reunojen koristelut:
juustoraastetta
persiljaa

Koristeluun voi käyttää mm.
kylmäsavuporosiivuja
kanttarelleja
timjamia
kirsikkatomaatteja
retiisejä

Kostauta ensin tumma pohja soodavedellä ja täytä se porotäytteellä. Asettele päälle vaalea pohja ja kostuta myös se soodavedellä. Täytä vaalea pohja sipulitäytteellä. Asettele päälle tumma täyte ja täytä porotäytteellä. Asettele päälle vaalea pohja ja kostuta se. Anna kakun maustua seuraavaan päivään. Kuorruta ja koristele.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti