keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Kalavoileipäkakkuja




Kalavoileipäkakku:
2 tummaa voileipäkakkusiivua
2 vaaleaa voileipäkakkusiivua
Täyte 1
300 g tuorejuustoa
300 g creme fraichea
300 g lämminsavulohta
sitruunamehua
tilliä
mustapippuria
(suolaa)
-- >Sekoita keskenään

Täyte 2
majoneesia
kurkkua
suolaa
pippuria
etikkaa
hillosipulia
--> hienonna kurkut ja hillosipulit ja sekoita täytteen aineet keskenään.

Kostutukseen soodavettä

kuorrutus:
300 g koskenlaskijaa
300 g huoneenlämpöistä voita
--> vatkaa ilmavaksi vaahdoksi.

Ota ensin tumma pohja, kostuta se ja levitä sille puolet kalatäytteestä. Aseta vaalea pohja päälle. Kostuta ja levitä kurkkutäyte. Ota taas tumma pohja ja levitä loppu kalatäyte sen päälle. Kostuta leivinpaperi ja asettele leivinpaperi voileipäkakun ympärille. Anna kostua seuraavaan päivään.

Tee kuorrutus ja levitä se kakun päälle ja koristele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti