Hello Kitty kakku on noin 15-h kakku, joka on tehty samoin kuin perinteinen prinsessakakku. Sisällä siis vadelmamarmeladia, kermaa ja vaniljakreemiä ja kakku on päällystetty marsipaanilla.
Olemme kaksi ammattitaitoista leipuri-kondiittoria. Leipominen on ollut jo kauan intohimomme. Tässä blogissa on kuvia, vinkkejä ja tietoa leipomuksistamme. Meiltä voi kysyä kaikesta mahdollisesta ja vastaamme tietojemme mukaan.
1 dl painaa hunaja 120g fariinisokeri 70 g hienosokeri 85 g maitojauhe 40-45 g maizena 55 g manteli, jauhettu 35 g kaakaojauhe 40 g kaurahiutaleet 40 g kookoshiutaleet 35 g korppujauhot 50 g perunajauhot 80 g siirappi 140 g suola 125 g vehnäjauhot 65 g
1 tl painaa leivinjauhe 4 g vanilliinisokeri 4 g vaniljasokeri 3 g
1 keskikokoinen muna painaa n. 60 g 1 valkuainen painaa 2/3 munan painosta 1 keltuainen painaa 1/3 munan painosta
miten olette tehneet tuon kakun (eli kissan pään) muodon? veitsellä vaan leikanneet?
VastaaPoistaKyllä, ensin täytin kakun kuperaan muotoon, samaan tyyliin kuin prinsessakakkukin :) Veitsellä leikkasin kakusta ovaalin mallisen ja ylijäämäpaloista muotoilin kissalle korvat. Helppoa!
VastaaPoistaHei onko kakussa valkoista vai luonnonvalkoista marsipaania?
VastaaPoista